Log ind med Facebook
At forbinde dit June's Journey-spil med Facebook er en god måde at gemme dine fremskridt på, og det sikrer, at du kan fortsætte, hvor du var kommet til, hvis du skifter enhed eller mister adgangen til din nuværende enhed.
Hvilke fordele er der ved at forbinde med Facebook?
Enkel synkronisering: Hvis du spiller på tværs af flere enheder (telefon, tablet og i browser på computeren), kan du fortsætte spillet, hvor du var kommet til.
Nem gendannelse: Hvis du får en ny enhed, kan du nemt gendanne dine fremskridt ved at logge ind på din Facebook-konto.
Spil med venner: Du kan oprette forbindelse til Facebook-venner, sammenligne point og besøge deres øer og lægge gaver der.
Hvordan forbinder jeg mit spil med Facebook?
Det er nemt at forbinde! Du skal blot følge disse trin:
Åbn June’s Journey på din enhed, og gå til Indstillinger ved at trykke på tandhjulsikonet i højre side af skærmbilledet med øen.
Tryk på fanen Social.
Tryk på ”Rediger forbindelser”.
Vælg ”Log på med Facebook” for at oprette forbindelse og gemme dine fremskridt.
Giv din enhed tid til at synkronisere dine fremskridt, før du lukker spillet.
Hvad menes der med "Vælg dit gemte spil"?
Når du logger ind, kan spillet registrere to forskellige spiltilstande. Du bliver bedt om at vælge, hvilken en af dem du vil beholde. I de fleste tilfælde skal du vælge det spil, der er på det højeste niveau og med den “nyeste spilledato”, da det er spillet med de nyeste fremskridt.

VIGTIGT: Når du har valgt en af de gemte versioner, bliver den andet slettet og kan ikke gendannes. Hvis du endvidere en dag beslutter, at din mobilversion af spillet ikke skal være synkroniseret på Facebook, skal du starte forfra på spillet (niveau 1), som om du aldrig har spillet det før.
Hvis du f.eks. før har spillet June's Journey på din mobilenhed og en computer via Facebook, skal du nu vælge at fortsætte med kun ET af disse spil. Det andet spil bliver slettet og kan ikke gendannes, når du har synkroniseret dit spil.
Kan jeg have mere end et spil, der er forbundet med Facebook?
Nej. Du kan kun forbinde én gemt version til din Facebook-konto. For at undgå tab af data anbefaler vi, at du kun spiller én gemt version pr. enhed.
Kan jeg bruge andre måder at logge ind på?
Ja! Hvis du foretrækker ikke at bruge Facebook, kan du også gemme dine fremskridt ved at bruge:
Log ind med Apple (på iOS 13 eller nyere)
Log ind med Android (på Android)
Bemærk, at selvom Facebook understøtter synkronisering på tværs af platforme (f.eks. fra Android til iOS), synkroniseres Apple- og Google-id'er kun mellem enheder med samme operativsystem. Du er velkommen til at knytte både en Facebook-konto og et platformspecifikt id (Apple eller Google) til den samme gemte version for ekstra sikkerhed.
Hvad hvis jeg har flere spil på forskellige enheder?
Hvis du har to forskellige spil på to forskellige enheder, kan du kun beholde dem begge, hvis du holder dem på hver deres enhed og ikke forbinder dem med samme Facebook-konto. Hvis du forsøger at forbinde begge spil med én Facebook-konto, vil det ene spil overskrive det andet, og det andet spil vil gå tabt for altid.
Husk at du til enhver tid kun kan have én konto pr. platform eller sociale netværk. Se flere oplysninger på: https://www.wooga.com/legal/dk/terms-of-service.