Aanmelden met Facebook
Je June's Journey-game verbinden met Facebook is een geweldige manier om je voortgang op te slaan. Zo zorg je ervoor dat je verder kunt gaan waar je was gebleven als je van apparaat wisselt of geen toegang meer hebt tot je huidige apparaat.
Wat zijn de voordelen van verbinden met Facebook?
Naadloos synchroniseren: speel op meerdere apparaten (telefoon, tablet, desktopbrowser) en ga verder waar je was gebleven.
Eenvoudig terugzetten: als je een nieuw apparaat krijgt, kun je heel makkelijk je voortgang terugzetten door je aan te melden bij je Facebook-account.
Met vrienden spelen: maak contact met Facebook-vrienden, vergelijk scores en bezoek hun eilanden om cadeaus achter te laten.
Hoe verbind ik mijn game met Facebook?
Verbinding maken is heel makkelijk! Doe gewoon het volgende:
Open June's Journey op je apparaat en ga naar de Instellingen door te tikken op het tandwielsymbooltje rechtsboven in het scherm van het hoofdeiland.
Tik op het tabblad Sociaal.
Tik op Verbindingen bewerken.
Kies 'Aanmelden met Facebook' om te verbinden en je voortgang op te slaan.
Wacht tot je apparaat je voortgang volledig heeft gesynchroniseerd voordat je de game sluit.
Wat betekent 'Kies je opgeslagen game'?
Bij het aanmelden kan de game twee verschillende opgeslagen games detecteren. Je wordt gevraagd om de opgeslagen game te kiezen die je wilt behouden. In de meeste gevallen kies je de opgeslagen game met het hoogste level en de datum waarop je het meest recent hebt gespeeld. In die game ben je namelijk het verst gevorderd.

BELANGRIJK: zodra je een opgeslagen game hebt gekozen, wordt de andere verwijderd en kun je die niet meer terugzetten. Daarnaast, als je ooit besluit om je mobiele versie van de game los te koppelen van Facebook, moet je de game opnieuw op je apparaat beginnen te spelen (vanaf level 1), alsof je nog nooit eerder hebt gespeeld.
Bijvoorbeeld: als je June's Journey eerder op je mobiele apparaat en op een computer hebt gespeeld via Facebook, dan moet je nu kiezen om met maar ÉÉN van deze games door te gaan. De andere game wordt verwijderd en kan niet meer teruggezet worden nadat je je game hebt gesynchroniseerd.
Kan ik meer dan één game verbinden met Facebook?
Nee. Je kunt maar één opgeslagen game opslaan naar je Facebook-account. Om gegevensverlies te voorkomen, raden we je aan om maar één opgeslagen game per apparaat te gebruiken.
Kan ik nog andere aanmeldingsmethoden gebruiken?
Ja! Als je Facebook liever niet gebruikt, kun je ook je voortgang opslaan met:
Aanmelden met Apple (op iOS 13 of later)
Aanmelden met Google (op Android)
Let op: hoewel Facebook cross-platformsynchronisatie toestaat (bijvoorbeeld Android naar iOS), worden Apple en Google ID's alleen gesynchroniseerd tussen apparaten van hetzelfde besturingssysteem. Het is aan te raden om zowel een Facebook-account en een platformspecifieke ID (Apple of Google) te verbinden met dezelfde opgeslagen game, voor extra beveiliging.
Wat als ik meerdere opgeslagen games op verschillende apparaten heb?
Als je twee afzonderlijke opgeslagen games hebt op twee verschillende apparaten, kun je ze alleen allebei behouden als je ze op afzonderlijke apparaten houdt en niet verbindt met hetzelfde Facebook-account. Als je ze allebei met één Facebook-account probeert te verbinden, overschrijft de ene game de andere, en gaat de tweede game voorgoed verloren.
Onthoud dat je niet meer dan één account per platform of sociaal netwerk tegelijkertijd mag hebben. Ga voor meer informatie naar https://www.wooga.com/legal/nl/terms-of-service.