Ved å knytte June's Journey til Facebook kan du enkelt lagre fremdriften og fortsette der du slapp hvis du skal bytte til en ny enhet eller mister tilgangen til spillet på enheten du har.

Hva er fordelene med å knytte spillet til Facebook?

  • Knirkefri synkronisering: Spill på flere enheter (mobil, nettbrett og i nettleseren) og fortsett der du slapp.

  • Enkel gjenoppretting: På en ny enhet kan du lett gjenopprette fremdriften ved å logge inn på Facebook-kontoen din.

  • Spill med venner: Omgås Facebook-venner, se hvem som gjør det best, og besøk andres øyer og gi gaver.

Hvordan knytter jeg spillet til Facebook?

Det er veldig lett! Gjør rett og slett dette:

  1. Åpne June's Journey på enheten din og gå til innstillingene ved å trykke på tannhjulet øverst til høyre i øyskjermen.

  1. Åpne delen Sosialt.

  1. Trykk på Rediger forbindelser.

  1. Velg «Logg på med Facebook» for å knytte til kontoen og lagre fremdriften.

  1. Ikke lukk spillet før synkroniseringen på enheten er fullført.

Hva betyr det å «Velge et lagret spill»?

Når du logger på, kan det hende at spillet finner to spillagringer. Du blir bedt om å velge ÉN som skal beholdes. I de fleste tilfeller bør du velge lagringen med det høyeste brettnummeret og den nyeste datoen for «sist spilte», siden det er på denne spillagringen du har kommet lengst.

VIKTIG: Når du har valgt en spillagring, blir den andre slettet og forsvinner for godt. Dessuten: Hvis du avslutter synkroniseringen mellom versjonen av spillet du har på mobilen eller nettbrettet, og den du har på Facebook-kontoen din, må du starte fra begynnelsen av (første scene). Det blir som om du aldri har spilt før. 

Hvis du for eksempel har spilt June’s Journey på en mobilenhet og via Facebook på datamaskin, kan du spille videre på bare ÉN av plattformene. På den andre plattformen slettes fremdriften din, og du får den ikke tilbake når spillet synkroniseres.

Kan jeg ha mer enn én spillagring knyttet til Facebook?

Nei. Du kan knytte bare én spillagring til Facebook-kontoen din. For å unngå tap av spilldata anbefales det å bruke bare én spillagring for hver enhet.

Kan jeg logge inn på andre måter?

Ja! Hvis du foretrekker ikke å bruke Facebook, kan du lagre fremdriften din slik:

Vær oppmerksom på at Facebook kan brukes til synkronisering på tvers av plattformer (f.eks., Android til iOS), men Apple- og Google-ID-er kan bare brukes til synkronisering på samme operativsystem. Det er fullt mulig å knytte både en Facebook-konto og en plattform-spesifikk ID (Apple eller Google) til samme spillagring for å få et ekstra lag med sikkerhet.

Hva hvis jeg har flere spillagringer på ulike enheter?

Hvis du har to separate spillagringer på to ulike enheter, må du holde dem adskilt hvis du vil beholde begge: Du kan ikke knytte begge til samme Facebook-konto. Hvis du prøver å knytte begge til én Facebook-konto, blir den ene spillagringen overskrevet og forsvinner for godt.

Husk at du til enhver tid kan ha maks én konto per plattform eller sosiale nettverk. Her finner du mer informasjon: https://www.wooga.com/legal/no-terms-of-service.

Var dette nyttig?