Zaloguj się za pomocą konta Facebook
Połączenie gry June’s Journey z Facebookiem to świetny sposób na zapisanie postępów. Dzięki niemu możesz kontynuować grę, gdy zmienisz urządzenie lub gdy utracisz dostęp do swojego aktualnego urządzenia.
Jakie są korzyści z połączenie z Facebookiem?
Płynna synchronizacja: graj na różnych urządzeniach (telefonie, tablecie i przeglądarce na komputerze) i kontynuuj tę samą grę.
Proste przywracanie: jeśli zmienisz urządzenie, z łatwością przywrócisz swoje postępy, logując się na swoje konto Facebooka.
Graj ze znajomymi: dodawaj znajomych z Facebooka, porównuj wyniki, odwiedzaj ich wyspy i zostawiaj im prezenty.
Jak mogę połączyć grę z Facebookiem?
To proste! Wykonaj poniższe kroki:
Otwórz grę June’s Journey i dotknij ikony koła zębatego w prawym górnym rogu ekranu głównego wyspy, by przejść do menu ustawień.
Otwórz kartę „Społeczność”.
Dotknij przycisku „Edytuj połączenia”.
Wybierz „Zaloguj się, używając konta Facebook”, aby się połączyć i zapisać grę.
Pozwól urządzeniu w pełni zsynchronizować postęp przed wyjściem z gry.
Co oznacza „Wybierz zapis gry”?
Gdy się zalogujesz, gra może wykryć dwa różne zapisy stanu gry. Poprosimy cię o wybranie JEDNEJ zapisanej gry, którą chcesz zachować. W większości przypadków wybierzesz zapis z najwyższym poziomem i ostatnią datą rozgrywki, ponieważ ten zapis będzie najbardziej zaawansowany.

UWAGA: gdy wybierzesz jeden zapis, drugi zostanie usunięty i nie będzie już można go odzyskać. Dodatkowo, jeśli zdecydujesz się wyłączyć synchronizację mobilnej wersji gry z grą na Facebooku, zaczniesz grę od początku (od poziomu 1), tak jakby to była twoja pierwsza rozgrywka.
Na przykład, jeśli zdarzyło ci się już grać w June’s Journey na urządzeniu przenośnym i komputerze z kontem Facebooka, będziesz kontynuować tylko JEDNĄ z tych rozgrywek. Druga z nich zostanie usunięta i po synchronizacji nie będzie można jej odzyskać.
Czy mogę połączyć z Facebookiem więcej kont gry?
Nie. Z kontem Facebooka można połączyć tylko jeden zapis. Aby uniknąć utraty danych, nie zalecamy tworzenia kilku zapisów na jednym urządzeniu.
Czy mogę skorzystać z innych metod logowania?
Tak! Jeśli nie chcesz korzystać z Facebooka, możesz też zapisać swoje postępy:
Logując się za pomocą konta Apple (iOS 13 lub nowszy)
Logując się za pomocą konta Google (Android)
Pamiętaj, że podczas gdy Facebook pozwala na synchronizację pomiędzy platformami (np. pomiędzy Androidem i iOS), konta Apple i Google są w stanie synchronizować postępy pomiędzy urządzeniami z tym samym systemem. Jeśli chcesz, możesz dla wzmocnienia bezpieczeństwa połączyć tę samą grę z kontem Facebooka i kontem platformy (Apple lub Google).
Co, jeśli mam wiele gier na różnych urządzeniach?
Jeśli masz dwie osobne gry na dwóch różnych urządzeniach, możesz je zachować, pod warunkiem że pozostawisz je na tych urządzeniach i nie połączysz ich z tym samym kontem Facebooka. Jeśli spróbujesz połączyć obie gry z jednym kontem Facebooka, jedna z nich zastąpi drugą, a tej drugiej nie będzie już można odzyskać.
Pamiętaj, że w danym czasie nie możesz posiadać więcej niż jednego konta na danej platformie lub w serwisie społecznościowym. Więcej informacji: https://www.wooga.com/legal/pl/terms-of-service.