Hvordan gemmer jeg mine fremskridt i June's Journey?

Dine fremskridt i spillet bliver gemt automatisk på din enhed, mens du spiller. For at sikre, at dine fremskridt bliver sikkerhedskopieret og kan gendannes, har du dog flere muligheder:

Facebook: Vi anbefaler, at du knytter dit spil til en Facebook-konto, da det giver dig mulighed for at spille og synkronisere spillet på tværs af platforme og enheder, hvis du ønsker det. Fremskridt gendannes blot ved at logge ind på din Facebook-konto.

Læs mere her om, hvordan du synkroniserer via Facebook.

Hvis du vælger ikke at bruge Facebook, kan du også knytte dit spil til dit Google-id eller Apple-id.

Apple-id: For at oprette forbindelse til dit spil ved hjælp af Apple-id skal du følge vejledningen, som du finder her.

Google-id: For at oprette forbindelse til dit spil ved hjælp af Google-id skal du følge vejledningen, som du finder her.

Sikkerhedskopiering af enhed: Hvis du ønsker det, kan du også sikkerhedskopiere dit spil på både Android og iOS ved at bruge deres standardmetoder for sikkerhedskopiering: iCloud (iOS) or Google Backup (Android 6.0+). Hvis du for eksempel ønsker at skifte til en nyere enhed, kan du gendanne dine fremskridt fra en sikkerhedskopiering. Denne metode understøtter ikke synkronisering på tværs af platforme (hvis du flytter fra Android til iOS og vice versa).

For iOS:

Du kan se en detaljeret vejledning fra Apple om sikkerhedskopiering af din iOS-enhed her.

For Android:

- Kræver Android 6.0 eller nyere

- Sørg for, at backup er slået til på din enhed i Indstillinger > Backup & Nulstilling.

Du kan se en detaljeret vejledning fra Google om, hvordan du sikkerhedskopierer din Android-enhed her.

Hvordan forbinder jeg mit spil med Facebook eller et Cloud-id?

Følg disse trin for at gemme dine fremskridt og aktivere synkronisering:

  1. Åbn June’s Journey, og tryk på tandhjulsikonet (dvs. ikonet for Indstillinger) i højre side af skærmbilledet med øen.

  1. Vælg fanen "Social".

  1. Tryk på ”Rediger forbindelser”.

  1. Vælg din foretrukne måde (Facebook, Apple eller Google), og log ind.

  1. Giv spillet tid til at synkronisere helt, før du lukker appen.

Kan jeg spille mit spil på tværs af flere enheder?

Ja! For at kunne spille på tværs af flere enheder – f.eks. din telefon, tablet og browser på computeren – og fortsætte, hvor du var kommet til, skal du knytte dit spil til en Facebook-profil. Selvom det ikke er nødvendigt at spille via Facebook, giver det dig de bedste muligheder for at synkronisere dine fremskridt på tværs af forskellige platforme.

Du kan også vælge at gemme dine fremskridt ved hjælp af dit Apple-id (på iOS 13 eller nyere) eller dit Google-id (på Android). Selvom disse tjenester er fremragende til at tage sikkerhedskopi af dine data, skal du være opmærksom på, at de kun synkroniserer mellem enheder på samme platform – det vil sige, at du kan synkronisere fra en iPhone til en iPad eller fra en Android-telefon til en Android-tablet, men ikke mellem en Apple- og en Android-enhed.

Der er dog nogle vigtige ting, man skal huske på, når man synkroniserer:

  • Én sikkerhedskopi pr. enhed: Du kan kun have én gemt version aktiv på din enhed ad gangen. Vælg din primære gemte version med omhu.

  • Sammenlagte konti: Hvis du har spillet June's Journey på en mobilenhed og separat på en computer via Facebook, betyder synkroniseringen, at du skal vælge ÉT af disse spil at fortsætte med. Det andet spil bliver slettet og kan ikke gendannes, efter du har synkroniseret.

VIGTIGT: Hvis du nogensinde beslutter, at din mobilversion af spillet ikke skal være synkroniseret (dvs. ikke mere forbundet) på Facebook, skal du starte helt forfra på spillet på din enhed, som om du aldrig har spillet det før.

Hvad skal jeg tjekke, før jeg synkroniserer mit spil?

Inden du forbinder dit spil med Facebook eller Cloud-id, bør du gennemgå denne korte tjekliste for at bevare dine fremskridt:

  • Bekræft din hovedkonto: Tjek dit niveau og scenenummer på din primære enhed. Det er den "gemte version", du vil beholde.

  • Tag et skærmprint af dit Bruger-id: Du finder det 12-cifrede id nederst på indlæsningsskærmen eller under Indstillinger (tandhjulsikonet) > Hjælp. Kundesupporten kan bruge denne identifikator til at gendanne din ø.

  • Én enhed, én gemt version: Husk, at du kun kan have ét spil aktivt ad gangen. Hvis du forsøger at synkronisere et andet spil til den samme enhed, vil det blive slettet permanent.

  • Tjek dit Facebook-login: Sørg for, at den Facebook-konto, du har logget ind på i din enheds browser, er den samme, som du vil bruge til spillet.

  • Stabil forbindelse: Sørg for at have en stabil wi-fi-forbindelse. Afbrydelser under den første synkronisering kan medføre fejl.

Hvad menes der med "Vælg dit gemte spil"?

Når du logger ind på en cloudtjeneste (f.eks. Facebook) på en ny enhed, kan spillet muligvis registrere to forskellige gemte spil: et, der er gemt lokalt på enheden, og et, der er gemt i skyen. Du må nøje vælge, hvilket et du vil beholde.

For at vælge det rigtige gemte spil kan du sammenligne følgende:

  • Den højeste oplåste scene

  • Niveau og antal stjerner

  • Datoen for "Sidst spillet"

Vigtigt: Når du har valgt en af de gemte versioner, bliver den andet overskrevet og kan ikke gendannes. Normalt skal du vælge det gemte spil med det højeste niveau.

Hvad sker der, hvis jeg fjerner forbindelsen mellem mit spil og Facebook eller Cloud-id?

Hvis du afbryder synkroniseringen eller fjerner forbindelsen mellem dit mobilspil og Facebook eller Cloud-id, kan de fremskridt, der er knyttet til forbindelsen, blive slettet fra enheden, og du kan blive bedt om at starte forfra (niveau 1). Sørg altid for, at dine fremskridt er sikkerhedskopieret, inden du foretager ændringer i dine forbindelser.

Kan jeg have mere end én spilkonto?

Du kan aldrig have mere end én konto pr. platform eller sociale netværk. Se flere oplysninger på: https://www.wooga.com/legal/dk/terms-of-service.

Husk, at du kun kan knytte ét gemt spil til ét Facebook- eller Apple/Google-id. Hvis du har to forskellige spil på to forskellige enheder og forsøger at forbinde dem begge til den samme Facebook- eller Cloud-id-konto, vil det ene spil permanent overskrive det andet.

Var dette nyttigt?